Demo gratuit Cere o cotatie Newsleter


Integrare

Aplicatii Business Intelligence

Conform agentiei Gartner, termenul Business Intelligence este "un termen umbrela ce include aplicatii software, infrastuctura, unelte, si seturi de bune practici ce permit accesul la informatii si analiza acestora pentru a imbunatati si optimiza deciziile si performantele."

Business Intelligence inseamna, de fapt, capacitatea unei organizatii de a converti toate informatiile si competentele in cunostinte, astfel incat informatia potrivita sa ajunga la oamenii potriviti la momentul potrivit pentru a putea dezvolta noi oportunitati pentru companie sau, pur si simplu, pentru a profita de oportunitatile existente.

Orice companie pe parcursul functionarii creaza date intr-o forma sau alta. Indiferent ca acestea sunt stocate in fisiere Excel, Access sau diferite baze de date, aceste date sunt critice pentru functionarea companiei si de multe ori sunt printre cele mai valoroase active ale unei companii.

Datele existente intr-o companie reprezinta mult mai mult decat un istoric al operatiunilor efectuate de-a lungul timpului. Acestea pot fi utilizate pentru a analiza trend-uri in piata, pentru a corecta derapaje, pentru a planifica extinderea afacerii sau pentru a anliza comportamentul clientilor.

Din punct de vedere software, uneltele de Business Intelligence sunt aplicatii construite pentru a accesa, analiza datele si genera rapoarte si dashboard-uri pentru monitorizarea indicatorilor de performanta din cadrul companiei. Dat fiind scopul lor final, acela de a oferi suport managementului in luarea de decizii, aplicatiile de tip BI pot fi numite generic sisteme de suport decizional.

Toate companiile folosesc rapoarte pentru analiza performantei. Modul in care aceste rapoarte sunt obtinute, resursele necesare si rapiditatea cu care acestea sunt disponibile pot face diferenta intre o decizie corecta si una gresita.

Solutiile de Business Intelligence ale Liquid CRM ofera companiilor unelte de ultima generatie pentru a vizualiza si analiza datele despre afacere intr-un mod intuitiv si rapid, fara investitii majore. De la simple rapoarte la tablouri de bord complete si interactive, fiecare angajat poate avea acces la informatie in timp real pentru a-si putea desfasura activitatea intr-un mod eficient si profitabil pentru companie. Solutiile Liquid CRM ofera utilizatorilor non tehnici (de la manageri la personal executiv) posibilitatea de a analiza datele intr-un mod interactiv, de a interactiona cu acestea si de a descoperi raspunsuri si perspective noi pe care le pot distribui colegilor sau clientilor din doar cateva click-uri.

Consultantii Liquid CRM va pot pune la dispozitie toate informatiile necesare extinderii capabilitatilor unui CRM prin integrarea cu o aplicatie de Business Intelligence. In plus, toate produsele Liquid CRM sunt integrabile cu astfel de solutii pentru a va putea pune la dispozitie cele mai puternice unelte informatice de care aveti nevoie.


Liquid CRM

CRM

Servicii

Produse

Contact
© Liquid CRM I Termeni si conditii